Time for a fresh start
Time for a fresh start
Vastgoedfondsen

Lister Investments

Wonen, werken en zorgen

Toekomstbestendige groei en ontwikkeling

Lister creëert en beheert verschillende vastgoedfondsen. Onze voornaamste focus ligt op het verwerven en beheren van hoogwaardig bedrijfsmatig, residentieel en zorgvastgoed in Nederland en Duitsland. Bij voorkeur gaat het om vastgoed dat we zelf hebben ontwikkeld. Met onze brede, diverse portefeuille streven we ernaar om gezamenlijk met onze mede-investeerders duurzame waarde te creëren en bij te dragen aan toekomstbestendige groei en ontwikkeling van de vastgoedsector in Nederland en daarbuiten.

Wonen, werken en zorgen

Highlights uit onze portfolio

 • Het Andere Wonen, Milsbeek

  Het Andere Wonen in Milsbeek laat zien hoe de toekomst eruit kan zien voor zorgbehoevende bewoners in het sociale en middeldure segment. Een natuurinclusief woonhof, met een high-tech aanpak.

 • Stadspoort, Goes

  Stadspoort Goes ligt op een strategische locatie, op steenworp afstand van het station en het winkelcentrum. Het complex is door ons gerenoveerd en nu deels in bezit als multi tenant-kantoorgebouw.

 • Hoofdkantoor Domino's Pizza, Nieuwegein

  Het hoofdkantoor van Domino’s Pizza Benelux is een combinatie van bedrijfshal en kantoor, met een oppervlakte van meer dan 12.000 m2. Wij hebben het gebouw ontwikkeld en verkocht.

 • Europees Distributiecentrum Hitachi, Zaltbommel

  Voor Hitachi Data Systems ontwikkelden we 31.000 m² aan distributiecentrum, assemblyruimte en kantoorruimte. Het object is inmiddels in eigendom van het ABN AMRO/MeesPierson Growth Fund.