Over ons

Positieve impact op mens en planeet

Over ons
Over ons

Wie we zijn

Lister Buildings behoort tot de nieuwste generatie innovatieve vastgoedorganisaties. We zijn een onafhankelijk bedrijf, met een geheel nieuwe kijk op en aanpak van de woningbouwopgave. We werken met een zelf ontwikkeld bouwsysteem dat hoofdzakelijk bestaat uit houten elementen. Ons systeem kent een hoge mate van flexibiliteit in plattegronden, gevels en hoogte.

Onze projecten
Historie

Jarenlange ervaring, fris perspectief

Lister is een jong bedrijf dat voortkomt uit COFFR, voorheen bekend van Kadans Vastgoed. Dit maakt dat we de ultieme uitgangspositie hebben: enerzijds hebben we jarenlange ervaring binnen de vastgoedmarkt en anderzijds hebben we de kans om als scale-up de organisatie, het product en het netwerk helemaal in te richten naar de huidige marktomstandigheden en onze eigen ambities.

Lees meer
Historie
Partners

Integrale, langdurige samenwerking

Lister werkt samen met vaste, innovatieve ketenpartners met kwalitatief hoogwaardige producten. Om onze samenwerkingsverbanden te integreren maken we gebruik van innovatieve software en cloudoplossingen die informatieoverdracht en informatieverlies voorkomen.

Onze partners
Team

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit een groeiende groep enthousiaste, gedreven medewerkers. Samen werken we aan het creëren van circulaire, gezonde leefomgevingen. Het team is multidisciplinair: van architecten en ontwikkelaars tot experts op het gebied van duurzaamheid en constructie.

Ons team