Time for a fresh start
Time for a fresh start

Strategische heroriëntatie Lister

15 augustus 2024

Lister gaat meer focus aanbrengen in haar activiteiten en zich primair richten op het beheren van haar bestaande vastgoedportefeuille en het ontwikkelen van lopende projecten. Vanwege deze strategische heroriëntatie gaat Lister verder met een kleiner team. In dit kader vertrekt Viviane Regout per 1 september als CEO. Ze draagt het stokje over aan Stefan van den Brink, momenteel CIO & Partner Lister Buildings.  

Viviane Regout: “Met veel plezier heb ik Lister mogen leiden van startup naar de volgende fase, waarin duurzame en circulaire gebouwen inmiddels de nieuwe standaard zijn in de vastgoedmarkt en waaraan Lister een belangrijke bijdrage heeft geleverd. De komende periode ga ik me bezinnen op mijn volgende bestemming, waarbij ik me zal blijven inzetten voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving en vernieuwing in ons vakgebied. Ik wens het Lister-team veel succes in de volgende fase van het bedrijf.”​

Stefan van den Brink: “Wij betreuren het dat Viviane Lister gaat verlaten. Onder haar leiding heeft Lister zich de afgelopen jaren verder geprofessionaliseerd en waardevolle ervaring opgedaan in de ontwikkeling van circulaire houten gebouwen. Lister zal zich in de toekomst blijven richten op het realiseren van en het beleggen in duurzame circulaire gebouwen. We danken Viviane voor haar bijdrage en wensen haar veel succes in haar toekomstige uitdagingen.”